Kasze i mąki EKO, jaglana, jęczmienna, gryczana, żytnia, pszenna, ryżowa itp.

Grys kukurydziany - kasza kukurydziana - różne granulacje.

Groszek zielony łuskany, łamany. Mąka kasztanowa, mąka kokosowa, mąka ryżowa, mąka lniana, płatki owsiane, żytnie, jeczmienne, jaglane, ryżowe, mąka z komosy ryżowej, chałwa, miód, kasza, grys, gryczana.

Cukier buraczany, cukier trzcinowy, cukier puder, cukier do dekoracji, miód, sok jabłkowy / winogronowy, różne syropy itp.

Skrobia z ziemniaków, pszenicy, kukurydzy i kukurydzy woskowej, dekstroza / glukoza, maltodekstryna, różne syropy itp.

Całe jajo, białko jaja, żółtko jaja, mleko pełne, mleko odtłuszczone, serwatka, laktoza, jogurt itp.

Jabłko, gruszka, truskawka, malina, daktyle, figa, kokos, dynia, ziemniak, pomidor, papryka, migdał, orzech laskowy, orzech itp.

Jabłko, winogrona, pomarańcze, czarne jagody, maliny, porzeczki, cytryny, olej z pestek dyni, oliwa z oliwek, ocet itp.

Burak, czarny bez, aronia, szpinak, spirulina, kurkuma, dynia, syrop karmelowy itp.

Chrzan, czosnek, szczypiorek, papryka, chilli, imbir, gałka muszkatołowa, cynamon, cebula itp.

Pektyna, agar-agar, guma guar, mączka chleba świętojańskiego, maltodekstryna, włókna i skrobie, wiosenne mąki itp.

Kawa, kakao, rum, alkohol, różne ekstrakty, proszek do pieczenia, acerola, kwas cytrynowy itp.